Kuchyňa NX505 | NX650 | next125

Kuchyňa NX505 | NX650 | next125
V rubrike:
V rubrike:

Kuchyňa NX670 | next125

Kuchyňa NX670 | next125
V rubrike:

Kuchyňa NX510 | NX505 | next125

Kuchyňa NX510 | NX505 | next125
V rubrike:
Pre veľkých aj malých tvorcov trendov – Schüller
V rubrike: ,
Keď sa kuchyňa stane súčasťou obytného priestoru – Schüller
V rubrike: ,
Prirodzene krásna kuchyňa – Schüller

Kuchynský vozík – next 125

Tento vzhľad nikdy nevyjde z módy – Schüller
V rubrike: ,
Kuchyňa s extra množstvom úložného priestoru – Schüller
Neformálna a ľahká – kuchyňa v ružovej farbe – Schüller
V rubrike:
Pre chuť potrebujete priestor | Kuchyňa – Schüller
V rubrike: ,
Kuchyňa a vináreň v jednej miestnosti – Schüller
V rubrike: ,
Tradičný vzhľad s vidieckym nádychom kuchyňa – Schüller
V rubrike: ,
Dobre organizovaná menšia kuchyňa – Schüller
V rubrike: ,
Zelená harmónia | kuchyňa – Schüller
V rubrike:
Moderná vidiecka kuchyňa – Schüller
V rubrike: ,
Kuchyňa s výraznými farbami a špecifickou štruktúrou – Schüller
V rubrike:
Protiklady sa priťahujú | kuchyňa – Schüller
V rubrike:
  V roku 1999 uviedla značka Gaggenau vôbec prvú kombinovanú parnú rúru pre domáce použitie. Aj amatérski kuchári tak mohli začať variť v pare, piecť, grilovať i gratinovať – ​​teda využívať metódy varenia, ktoré boli do tej doby možné iba v profesionálnych kuchyniach. Spotrebiče vznikli a ďalej sa vyvíjajú v spolupráci so špičkovými šéfkuchári a
V rubrike:
Novinky Gaggenau | Január 2020_inspire_design_poprad1

Novinky GAGGENAU | Parné rúry

Značka Gaggenau bola prvá, kto ponúkol kombinovanú parnú rúru pre domáce použitie. Umožnila tak aj amatérskym kuchárom variť v pare, piecť, grilovať i gratinovať – ​​využívať metódy varenia, ktoré boli do tej doby možné iba v profesionálnych kuchyniach. O 15 rokov neskôr predstavila značka Gaggenau ďalšiurevolučnú inováciu – automatický systém čistenia, ktorý znamená raz pre
Ako sa dá variť na spotrebičoch Siemens? Na túto otázku nám prišiel odpovedať skúsený šéfkuchár  Honza Řepa. Pripravili sme jedlá ako hráškový krém, maslová zelenina na pare s omáčkou z gorgonzoly či hovädzí steak pripravený formou Sous Vide so zelerovou omáčkou. Viete, čo je Sous-Vide? Je to metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových
1. August 2017 námestie Poprad. Stavba projektu spájajúca 3 podtatranské spoločnosti – KATRANSPORT, SLOVAKVIA a INSPIRE DESIGN sa práve začala. Už sa nevieme dočkať zajtrajška, dňa otvorenia. Predstavme si teda zatiaľ o čo ide.  S nápaditým návrhom „ stanu “ prišla študentka Sonička a zároveň to bola jej prvá realizácia. Gratulujeme 🙂 V centrálnej časti bol umiestnený presklenný
V rubrike:
Od minuloročného eventu nám čas znovu ubehol rýchlo a za nami sme zanechali ďalší úspešný Deň architektúry a dizajnu . Ak ste sa tejto udalosti nezúčastnili alebo aj zúčastnili , pozrite si článok a fotografie aby ste potešili svoje oko nad chutne vyzerajúcim jedlom či skvelými dizajnérskymi kúskami :)