Novinky Gaggenau | Január 2020_inspire_design_poprad1

Novinky GAGGENAU | Parné rúry

Značka Gaggenau bola prvá, kto ponúkol kombinovanú parnú rúru pre domáce použitie. Umožnila tak aj amatérskym kuchárom variť v pare, piecť, grilovať i gratinovať – ​​využívať metódy varenia, ktoré boli do tej doby možné iba v profesionálnych kuchyniach. O 15 rokov neskôr predstavila značka Gaggenau ďalšiurevolučnú inováciu – automatický systém čistenia, ktorý znamená raz pre
Ako sa dá variť na spotrebičoch Siemens? Na túto otázku nám prišiel odpovedať skúsený šéfkuchár  Honza Řepa. Pripravili sme jedlá ako hráškový krém, maslová zelenina na pare s omáčkou z gorgonzoly či hovädzí steak pripravený formou Sous Vide so zelerovou omáčkou. Viete, čo je Sous-Vide? Je to metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových