Kuchyňa NX505 | NX650 | next125
Tagged under:

Kuchyňa NX670 | next125

Kuchyňa NX670 | next125
Tagged under:
Kuchyňa NX510 | NX505 | next125
Tagged under:
Pre veľkých aj malých tvorcov trendov – Schüller
Tagged under: ,
Keď sa kuchyňa stane súčasťou obytného priestoru – Schüller
Tagged under: ,
Prirodzene krásna kuchyňa – Schüller
Tagged under: ,
Tento vzhľad nikdy nevyjde z módy – Schüller
Tagged under: ,
Kuchyňa s extra množstvom úložného priestoru – Schüller
Tagged under: ,
Neformálna a ľahká – kuchyňa v ružovej farbe – Schüller
Tagged under:
Pre chuť potrebujete priestor | Kuchyňa – Schüller
Tagged under: ,
Kuchyňa a vináreň v jednej miestnosti – Schüller
Tagged under: ,
Tradičný vzhľad s vidieckym nádychom kuchyňa – Schüller
Tagged under: ,
Dobre organizovaná menšia kuchyňa – Schüller
Tagged under: ,
Zelená harmónia | kuchyňa – Schüller
Tagged under:
Moderná vidiecka kuchyňa – Schüller
Tagged under: ,
Kuchyňa s výraznými farbami a špecifickou štruktúrou – Schüller
Tagged under:
Protiklady sa priťahujú | kuchyňa – Schüller
Tagged under:
  V roku 1999 uviedla značka Gaggenau vôbec prvú kombinovanú parnú rúru pre domáce použitie. Aj amatérski kuchári tak mohli začať variť v pare, piecť, grilovať i gratinovať – ​​teda využívať metódy varenia, ktoré boli do tej doby možné iba v profesionálnych kuchyniach. Spotrebiče vznikli a ďalej sa vyvíjajú v spolupráci so špičkovými šéfkuchári a
Tagged under:
Novinky Gaggenau | Január 2020_inspire_design_poprad1
Značka Gaggenau bola prvá, kto ponúkol kombinovanú parnú rúru pre domáce použitie. Umožnila tak aj amatérskym kuchárom variť v pare, piecť, grilovať i gratinovať – ​​využívať metódy varenia, ktoré boli do tej doby možné iba v profesionálnych kuchyniach. O 15 rokov neskôr predstavila značka Gaggenau ďalšiurevolučnú inováciu – automatický systém čistenia, ktorý znamená raz pre
Ako sa dá variť na spotrebičoch Siemens? Na túto otázku nám prišiel odpovedať skúsený šéfkuchár  Honza Řepa. Pripravili sme jedlá ako hráškový krém, maslová zelenina na pare s omáčkou z gorgonzoly či hovädzí steak pripravený formou Sous Vide so zelerovou omáčkou. Viete, čo je Sous-Vide? Je to metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových
1. August 2017 námestie Poprad. Stavba projektu spájajúca 3 podtatranské spoločnosti – KATRANSPORT, SLOVAKVIA a INSPIRE DESIGN sa práve začala. Už sa nevieme dočkať zajtrajška, dňa otvorenia. Predstavme si teda zatiaľ o čo ide.  S nápaditým návrhom „ stanu “ prišla študentka Sonička a zároveň to bola jej prvá realizácia. Gratulujeme 🙂 V centrálnej časti bol umiestnený presklenný
Tagged under:
Od minuloročného eventu nám čas znovu ubehol rýchlo a za nami sme zanechali ďalší úspešný Deň architektúry a dizajnu . Ak ste sa tejto udalosti nezúčastnili alebo aj zúčastnili , pozrite si článok a fotografie aby ste potešili svoje oko nad chutne vyzerajúcim jedlom či skvelými dizajnérskymi kúskami :)